Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stiripesurse.ro Elena Udrea, ultima speranţă înainte de Paşte

ro

10 Apr, 2015 07:32 1596 Marime text
Elena Udrea mai are o ultimă speranţă înainte de Paşte. Cererea Elenei Udrea prin care solicită înlocuirea arestului preventiv cu o măsură mai uşoară, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar în dosarul „Gala Bute”, se va judeca vineri de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, se arată pe stiripesurse.ro.

Potrivit Agerpres, cererea a fost înregistrată pe 3 aprilie. Pe 23 martie, Curtea Supremă a prelungit cu 30 de zile arestul preventiv în cazul Elenei Udrea. Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul lui Rudel Obreja şi Tudor Breazu, iar Gheorghe Nastasia va sta în continuare în arest la domiciliu.

În dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fost acuzată iniţial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracţiuni de luare de mită.

Elena Udrea mai este cercetată şi în dosarul „Microsoft”, însă ea nu are nicio interdicţie în acest dosar. Articolul poate fi citit integral pe stiripesurse.ro.

Sursa: stiripesurse.ro
Sursa foto: B1 TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii