Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea şi Alina Bica, procurorul şef al DIICOT reacţionează la scandalul "Paris"

ro

30 Oct, 2014 18:29 2383 Marime text
"Reprezentanţii serviciilor mi-au răspuns. Am văzut azi pe un site poze care mă arată într-o ipostază privată, alături de două prietene. Sunt două femei de vârsta mea pe care le cunosc de ani de zile. Pe Topoliceanu o ştiu de 20 de ani. Avem o relaţie de prietenie, nu văd nimic vinovat în a  fi cu o prietenă la masă. Bica este o femeie de vârsta mea, procuror, o cunosc de 5 ani, avem o relaţie bună, de amiciţie. Bica mergea la o întâlnire oficială la Haga. Întâmplător, în acel weekend, trei femei erau la Paris şi au fost fotografiate în mod profesionist. Este un filaj al Serviciilor secrete, care s-au obosit pe cheltuiala statului român să fileze trei femei aflate într-un weekend privat", a declarat Elena Udrea, în această după-amiază, la Realitatea Tv.

Poziţia DIICOT
 
Legat de articolele şi fotografiile apărute în presă referitor la întâlnirea dintre Elena Udrea şi procurorul şef al DIICOT, Alina Bica, Biroul de presă al DIICOT a remis un comunicat de presă pe care îl redăm intergral mai jos:

Biroul de presă al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

Procurorul șef al DIICOT, Alina Mihaela Bica,  înțelege să nu comenteze în spațiul public aspecte care țin de viața privată, desfășurate în cadrul efectuării unui concediu de odihnă.
 
De altfel, procurorul șef al D.I.I.C.O.T. a solicitat astăzi Consiliului Superior al Magistraturii  să declanșeze, de îndată, – prin Inspecția Judiciară a CSM - verificări privind imaginile difuzate de site-ul www.Joscenzura2014.wordpress.com, preluate de mai multe posturi de televiziune în data de 30.10.2014, precum și comentariile efectuate în spațiul public cu acest prilej, de natură a aduce atingere reputației profesionale.

Sursa foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Claudiu 07 Nov, 2014 19:56 Apropo in declarările care sau dat de părțile de la întîlnire ,doamna bică. Eres pina la urma in concediu?ca doamna Udrea declara ca se ducea la haga oficial deci inca un semn de îndoială,înregistrarea audio o sai ajute mult este cheia daca se obtine si inregistrarea atunci sa vedem ce mai spune doamnele ,aceasta ancheta daca o sa fie? vedem pe parcurs ce se intimpla
  • Claudiu 07 Nov, 2014 19:42 Daca au fost serviciile as fi tare curios sa aud ce au discutat tocmai in Franța ca un serviciu face si înregistrare audio nu numai poze,si sigur nu discutau tocmai in Franța de crojetat ,doar nu ne ia de prosti cu povesti de copii mici ca sau intilnit așa la o cafea