Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea, la TVR 1 “Vă arăt un mesaj primit de la domul Ghiţă, că el susţine că nu suntem aşa apropiaţi”

ro

04 Feb, 2015 22:19 2448 Marime text
Elena Udrea a fost învitată în această seară la TVR 1. Deputatul a ales să vorbească despre situaţia actuală, şi să arate un sms pe care l-a primit de la Sebastian Ghiţă. Gestul Elenei Udrea vine ca un răspuns la declaraţiile lui Sebastian Ghiţă care ar fi declarat că nu sunt apropiaţi.

SMS-ul se referea la Dorin Cocoş şi la acuzele pe care Elena Udrea urma să le facă.

"Vineri, pe 19 decembrie, am avut o ultimă discuţie cu domnul director al SRI de la vremea aceea, George Maior, în care i-am spus, cu subiect şi predicat, că ştiu de la fostul soţ, deşi mai spusesem, dar mai puţin atât de direct, în întâlnirile din biroul dânsului", a spus Elena Udrea.

Întrebată dacă a mai ţinut legătura cu fostul soţ, Dorin Cocoş, Udrea a răspuns: "M-a mai sunat (de când este în arest preventiv, n.r.) şi mi-a spus că l-a vizitat Sebastian Ghiţă."

"Vineri am avut această discuţie cu domnul Maior, în care i-am spus că ştiu de la fostul soţ că a făcut aceste lucruri, aceste comisioane, şi că nu e în regulă că domnul Coldea şi-a făcut o ţintă din a se lupta cu mine şi că ştiu ce urmăreşte... După această discuţie, a doua zi, pe 20, domnul Sebastian Ghiţă a transmis faptul că are acordul lui Coldea să se ducă să-l viziteze pe Dorin Cocoş, că ar trebui să înţeleagă şi Dorin Cocoş că aşa a fost să fie şi a trebuit să fie arestat, că o să-l pună liber, dar nu de Crăciun, urma Crăciunul, ci în perioada următoare, în ianuarie-februarie, şi că în orice caz se va duce la fostul soţ să vorbească cu el. S-a şi dus, pe 19 februarie cred, ce au discutat nu mai ştiu pentru că fostul soţ nu mi-a povestit ce au discutat, doar mi-a spus pe telefon că l-a vizitat Sebastian Ghiţă", a continuat Elena Udrea.

Totodată, Udrea a făcut public un schimb de SMS-uri pe care aceasta l-a avut cu Sebastian Ghiţă.

"Eu am un mesaj de la Ghiţă, pe care o să vi-l arăt, asta pentru că dânsul spune că nu prea ne ştim... Cinstind vorbind, nu-l fac eu victimă pe Sebastian Ghiţă, dar, în acelaşi timp, este clar că Ghiţă acţionează sub presiune. Chiar dânsul mi-a povestit că are câteva zeci de dosare penale în care a fost audiat chiar fratele său şi că mi-a povestit că i-a transmis domnului Coldea şi lui Maior că dacă-i vor face lui ce i-au făcut lui Traian Băsescu cu fratele preşedintelui, atunci îi împuşcă. Evident, era o metaforă! În acest mesaj, eu îi sugerez lui Ghiţă că ştiu că a luat bani de la soţul meu la cerere şi că, după ce voi avea indicii clare, voi merge la RTV - n-am fost acolo, am fost la HotNews - să spun public lucrul acesta şi voi merge chiar la DNA. Asta îi spun, iar el îmi răspunde că-i pare rău pentru Dorin, că este un om bun, mai spune şi altele, şi îmi spune că nu e O.K. mesajul meu pe care i l-am dat, credea că-i dau mesaj de Sărbători. Lucrurile aşa au stat", a încheiat Elena Udrea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii