Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:08 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipele RAJA, în urma atenționărilor meteo, sunt pregătite să intervină

ro

28 May, 2016 17:07 982 Marime text
În urma atenționărilor meteo, la nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanta, dar şi în restul judeţului, au fost pregătite să intervină 57 de echipe de intervenţie dotate cu wome, vidanjeși pompe de mare putere.
 
Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 27 de reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa. Sesizările au venit din cartierele Km 4-5, Coiciu, Faleza Nord, Poarta 6, bulevardele Ferdinand, Lapusneanu şi Soveja. Echipele
de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări și multe dintre ele au fost deja rezolvate.
 
Mai mult, lucrătorii au intervenit și în zonele sensibile ale orașului, pe strada Ahile Mihail și în zonele Delfinariu și Dacia.
 
RAJA face un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii