Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:50 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După Windows10 nu vor mai exista alte versiuni !

ro

10 May, 2015 14:33 810 Marime text
 
În doar câteva luni, va apărea pune cea mai recentă versiune de Windows. Aceasta va fi intitulată Windows 10 şi va rula deopotrivă pe desktopuri, hibride, tablete, mobile şi, într-o oarecare măsură, pe Xbox One. În acelaşi timp însă, Windows 10 se pare că va fi ultima versiune de Windows.
 
,,Chiar acum lansăm Windows 10, iar pentru că Windows 10 este ultima versiune de Windows, lucrăm cu toţii la Windows 10.” Anunţul a venit din partea lui Jerry Nixon, unul din evangheliştii Microsoft pentru dezvoltatorii de aplicaţii. Interesant este însă că acest anunţ nu implică sub nici o formă ieşirea gigantului din Redmond din piaţa creatorilor de sisteme de operare, scrie playtech.ro.
 
În schimb, marchează o schimbare radicală de strategie vizavi de modul în care percepe viitorul popularei platforme. Astfel, în loc de noi versiuni de Windows lansate anual sau la distanţă de câţiva ani, toate modificările mai mici sau mai mari de funcţionalitate vor fi implementate prin actualizări de software.
 
Această schimbare va fi posibilă odată cu lansarea Windows 10, deoarece Microsoft a împărţit majoritatea componentelor sistemului de operare în aplicaţii individuale ce pot actualizate, modernizate sau modificate radical prin update-uri care nu vor afecta restul SO-ului.
 
Pentru a înţelege mai bine această reţetă, este suficient să vă gândiţi la multiplele versiuni de Internet Explorer lansate pe parcursul ciclului de viaţă al unui Windows. Odată cu Windows 10, acelaşi sistem va fi aplicat şi la alte ,,bucăţi” din Windows.

Sursa: playtech.ro
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii