Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dublă tragedie în familia lui Costi Ioniță. Azi sunt înmormântați la Constanța tatăl și unchiul lui. Mesajele artistului

ro

24 Mar, 2016 03:06 4975 Marime text
Cunoscutul interpret Costi Ioniță i-a pierdut, luni, pe unchiul și pe tatăl său, în timp ce se aflau în județul Galați.
 
Pe scurt nenorocirea s-a întâmplat cam așa: luni, 21 martie, unchiul său a făcut infarct şi a decedat, iar tatăl lui Costi Ioniță, a ajuns, și el în stare gravă, la spital. Din păcate însă, medicii gălăţeni nu l-au mai putut salva pe bărbatul în vârstă de 82 de ani, acesta decedând pe patul de spital.
Unchiul, Ioan Ioniţă, de 67 de ani, şi tatăl artistului, Vasile Ioniţă, de 82 de ani, vor fi înmormântaţi azi, la Cimitirul Central din Constanța.
Cei doi bărbaţi au venit săptămâna trecută la casa părintească din Movileni, iar luni dimineaţă ar fi trebuit să se întoarcă la Constanţa.

Ieri, Costi Ioniță, posta pe pagina sa de Facebook, mesajul său, însoțit de o imagine sumbră a cerului plin de nori printre care, totuși, străbat razele soaelui, reprezentând tristețea dar și speranța (vezi foto).
 
Iată mai jos mesajul său de pe pagina de Facebook urmat de cele transmise prin intermediul presei din Constanța:
 
# Mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis gânduri bune, de încurajare și susținere. Am rămas cu oameni minunați în jurul meu, iar de acum înainte voi avea 2 îngeri trăitori în ceruri, care ma vor veghea, dintre care unul, spirit foarte apropiat mie, tatăl meu Vasile. Cu iubire si Dumnezeu înainte..
   # Costi Ioniță se desparte astăzi de cel care i-a stat alături demn, onest, tatăl lui minunat, comandor profesor Vasile Ioniță. Sufletul lui nepereche odihnească-se în pace!
# Profesor Eugenia Ioniță anunță, cu sufletul împietrit de durere, plecarea întru eternitate a celui care i-a fost soț exemplar Vasile Ioniță. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Înmormântarea, joi, 24.03.2016. Trupul neînsuflețit este depus la Capela Cimitirului Central (Theodor Burada). 
   # Familia Ioniță anunță, cu durere în suflet, plecarea dintre noi, alături de fratele lui Vasile, a celui ce a fost Ioan Ioniță. Trupurile celor doi frați se află depuse la Capela Cimitirului Central. Nu vă vom uita niciodată! Dumnezeu să-i odihnească în pace!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii