Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Două persoane au decedat, iar alte trei au fost grav rănite într-un teribil accident rutier. Ce au stabilit anchetatorii

ro

15 Nov, 2018 17:45 1573 Marime text
Două persoane au decedat, iar alte trei au fost grav rănite în accidentul rutier care a avut loc joi după-amiază pe raza comunei doljene Vârvoru de Jos, după ce şoferul maşinii în care se aflau a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac, au informat reprezentanţii IPJ şi ISU Dolj citați de Agerpres.ro

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 43 de ani, din comuna Vârvoru de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul vitezei excesive şi a neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers într-o curbă la dreapta, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac, iar în urma accidentului conducătorul auto şi soţia sa, pasagera de pe locul din dreapta faţă, o femeie de 34 de ani din aceeaşi localitate, au decedat.

De asemenea, un bărbat de 39 ani, o femeie de 36 de ani şi a o minoră în vârstă de 15 ani, toţi din Vârvoru de Jos, pasageri pe bancheta din spate a autoturismului, au fost răniţi.

Din verificările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul de 43 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La faţa locului au intervenit un elicopter SMURD, un echipaj de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dolj. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii