Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 29 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dorin Cocoş, înştiinţat de bancă, în arestul poliţiei Terenul Elenei Udrea va fi scos la licitaţie

ro

31 Jan, 2015 10:02 1851 Marime text
Dorin Cocoş a primit în arestul Poliţiei un document prin care a fost înştiinţat că terenul cumpărat de Udrea cu celebrul credit de la BRD, în 2007, este scos la licitaţie de bancă. Înstiinţarea vine pentru că, potrivit contractului, Cocoş şi Udrea sunt primii care pot cumpăra acest teren. Licitaţia va porni de la peste 7 milioane de lei, informează România TV.

Terenul, situat pe malul Lacului Griviţa din Capitală, a fost cumpărat de Elena Udrea în anul 2007, cu un credit ipotecar de peste 3 milioane de euro. În 2010, pentru că nu a reuşit să achite parte din acest credit, Elena Udrea a plasat datoria către Alexandru Faur, un partener de afaceri al lui Gheorghe Stelian, dar şi apropiat al cuplului Udrea-Cocoş. La aproape cinci ani de atunci, nici Alexandru Faur nu mai poate să achite această datorie, astfel că reprezentanţi ai băncii au considerat creditul ca fiind neperformant şi au scos terenul la licitaţie, relatează România TV.

Potrivit contractului, primii înştiinţaţi de acest lucru sunt Dorin Cocoş şi Elena Udrea. De altfel, potrivit România TV, afaceristul Dorin Cocoş a primit o adresă la arestul Poliţiei Capitalei, acolo unde se află de la sfârşitul anului trecut, prin care este înştiinţat de această procedură.

Dacă vor să se înscrie la licitaţie, Dorin Cocoş şi Elena Udrea trebuie să facă dovada că pot să achite, pentru început, 10 la sută din preţul la care terenul este evaluat în acest moment, 7 milioane lei. Licitaţia va avea loc pe data de 11 februarie.


Sursa: România TV
Sursa foto: danbadea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii