Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi adolescenți au furat o mașină pe care au condus-o pe rând. Ce au stabilit anchetatorii

ro

30 May, 2019 21:48 1097 Marime text
Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost reţinut, joi seară, de poliţiştii Biroului de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, alături de un alt tânăr, a furat un autoturism pe care l-a condus până în municipiul Suceava, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Maria Carp citat de Agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, adolescentul de 16 ani a fost reţinut pentru 24 de ore fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, furt în scop de folosinţă, conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

"În fapt, poliţiştii au stabilit că persoana în cauză, împreună cu un alt tânăr de 16 ani, au pătruns fără drept în curtea unui bărbat de 64 de ani, de unde au sustras un autoturism. Ulterior, cei doi, fără a poseda permis de conducere, au condus, alternativ, vehiculul respectiv, până în municipiul Suceava şi au revenit în municipiul Botoşani, abandonând autoturismul pe strada unde locuieşte persoana vătămată", a afirmat Carp. 


Tânărul reţinut de poliţişti a fost testat alcoolscopic, rezultând o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. 

Agerpres.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii