Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. DNA Percheziţii în Bucureşti şi în alte patru judeţe. Vizat un fost consilier al Elenei Udrea

ro

02 Feb, 2015 08:56 1605 Marime text
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe celor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii unor infracțiuni de corupţie şi asimilate celor de corupție, în cadrul unor proceduri de achiziţie, prin programe finanţate din fonduri publice şi din fonduri europene.

În cursul dimineții de 2 februarie, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 18 de locaţii (sedii ale unor societăţi comerciale şi domicilii ale unor persoane fizice) situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Hunedoara şi Gorj.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin din partea Serviciului Român de Informaţii şi al Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

UPDATE, ora 09.27

Procurorii DNA fac 18 percheziţii în Bucureşti şi patru judeţe, la sediile mai multor firme şi la persoane suspectate de fapte de corupţie, în dosarul „Gala Bute", printre locuinţele percheziţionate fiind şi cea a lui Rudel Obreja.

Se fac percheziții la Ștefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, la adresa din judeţul Ilfov, localitatea Corbeanca, Adrian Gărdean, la adresa din judeţul Ilfov, comuna Snagov, sat Ciofliceni, Rudel Obreja, fost președinte al FRB, la adresa din București, sector 2, Miron Lupulescu, la adresa din judeţul Hunedoara, localitatea Hațeg, Cornel Resmeriță, la adresa din judeţul Hunedoara, localitatea Lupeni, Gheorghe Nastasia, la adresa din judeţul Prahova, localitatea Bușteni, dar și la firmele SC Termogaz Company SA, SC Rogard Coom Impex SRL , SC Consmin SA, SC Last Time Studio SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii