Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:17 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Șeful CJ și senatorul Ovidiu Liviu Donțu, implicați în ancheta DNA Percheziţii domiciliare în 12 locații situate în municipiul București și județele Suceava, Botoșani și Iași. Patru la instituţii publice

ro

07 May, 2015 08:50 1176 Marime text
 
Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni de corupție și asimilate celor de corupție comise  în perioada 2003-2015.
 
În cursul zilei de 07 mai 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații situate în municipiul București și județele Suceava, Botoșani și Iași, din care patru sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale.
 
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
 
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.
 

UPDATE 1, ora 09.56

Președintele Consiliului Județean Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, și senatorul Ovidiu Liviu Donțu ar fi implicați în ancheta DNA în care procurorii efectuează astăzi mai multe percheziții.


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii