Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divorţuri celebre în politica mioritică

ro

20 Aug, 2011 13:53 1414 Marime text

S-au văzut, s-au plăcut, s-au căsătorit şi...au divorţat. Când fericirea din cuplu dispare, filmul evenimentelor este acelaşi şi în cazul politicienilor. Faptul că sunt persoane publice face însă ca adeseori divorţul unor oameni politici să atragă foarte multă atenţie.

În 2007, fostul premier Petre Roman a trecut prin situaţii neplăcute după ce şi-a părăsit soţia pentru Silvia Chifiriuc, o femeie cu 27 de ani mai tânără. Foştii soţi aveau 32 de ani de căsnicie şi au crescut împreună două fete. Cu Silvia Chifiriuc, Petre Roman s-a căsătorit în iunie 2009.

În cazul fostului liberal, actual pedelist Cristian Boureanu vorbim de o adevărată telenovelă. În 2004, fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu, naşul de cununie, a devenit iubitul finei sale. Vlădescu s-a căsătorit apoi cu Irina, dar mariajul a rezistat doar trei luni, după care s-a întors la fosta consoartă, Carmen.

Conservatorul Cristian Liciu a divorţat de soţia lui, dar cazul a ajuns în atenţia presei odată cu imaginile în care acesta îşi bate nevasta în spatele unei clădiri. Politicianul a fost acuzat de infidelitate de fosta soţie, însă Liciu neagă acest lucru.

Un cuplu năbădăios este cu siguranţă cel format din Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu. Cei doi au divorţat de trei ori, ultima oară dintr-un motiv aparent banal, dar care le-a stat în calea fericirii: Adriana a continuat să se prezinte drept Bahmuţeanu şi nu Prigoană, cum se cuvenea după a treia căsătorie. În prezent însă, cei doi sunt foarte fericiţi împreună, s-au recăsătorit pentru a patra oară şi au împreună doi băieţei.

În februarie la Judecătoria Oradea s-a încheiat un alt proces de divorţ cu scandal. Este vorba despre cel dintre pastorul reformat Laszlo Tokeş, actual vicepreşedinte al Parlamentului European, şi fosta soţie, Edith. Cei doi au fost căsătoriţi 25 de ani şi au împreună trei copii, doi băieţi şi o fată. Când a cerut divorţul, femeia l-a acuzat pe pastor că a avut "nenumărate aventuri" şi că şi-a "terorizat şi traumatizat psihic" familia.

PDL-istul Edmond Tălmăcean, care a devenit celebru după ce a dansat pe muzica lui Michael Jackson, este în proces de divorţ şi partaj cu soţia lui. Consoarta pedelistului este cea care a intentat divorţul la începutul lunii noiembrie 2010.

În 2009, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Bogdan Olteanu a decis şi el să divorţeze. În urma căsătoriei care a durat cinci ani au rezultat doi copii. Se pare că motivul despărţirii au fost relaţiile extraconjugale ale politicianului. Între timp, însă, presa tabloidă a scris că Olteanu s-ar fi întors la fosta soţie.

Sursa: http://www.realitatea.net/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii