Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:16 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divizată din Tomis SA Seashops SA convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor. Iată ordinea de zi

ro

30 Sep, 2016 22:25 2112 Marime text
Consiliul de Administraţie al SC Seashops SA (divizată la începutul lui 2015 din SC Tomis SA, care deţine Tomis Mall) convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Societăţii („AGEA") pe 31 octombrie 2016, ora 11.00, la punctul de lucru al societăţii din Constanţa. Hotărârea se aplică pentru toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor până la sfărşitul zilei de astăzi („Data de Referinţă").
 
Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte:
  • Prezentarea şi aprobarea Actului adiţional la Contractul de facilitate de credit modificat, consolidat şi actualizat din data de 21 martie 2014, ce se va încheia între Tomis - SA, în calitate de împrumutat, Seashops - SA, în calitate de Debitor Ipotecar şi MKB Bank Zrt., conform termenilor stabiliţi în Oferta Indicativă negociată cu MKB Bank Zrt., ce are următoarele elemente principale: extinderea facilităţii de credit cu minim doi ani; reducerea ratei dobânzii la Euribor pe trei luni + 1% marjă pentru o parte din împrumut; rambursări anuale de principal în facilitate la un nivel astfel încât împreună cu dobânda anuală, suma serviciului anual al datoriei să nu depăşească 1 milion de euro; extinderea garanţiei adusă de Debitorul Ipotecar în sensul ipotecării tuturor imobilelor aflate în proprietatea sa, cu excepţia celor care vor fi vândute, prelungirea garanţiilor asupra clădirii mall-ului.
  • Prezentarea şi aprobarea contractului de ipotecă imobiliară de prim rang ce se va constitui asupra imobilelor aflate în patrimoniul societăţii, în favoarea MKB Bank Zrt.
  • Aprobarea împutemicirii persoanelor abilitate să semneze Actul adiţional la Acordul de restructurare din 21.03.2014 şi Contractul de ipotecă imobiliară pentru imobilele aflate în patrimoniul Societăţii, să reprezinte societatea Tomis - S.A. şi să îndeplinească toate formalităţile legale necesare, precum şi acordarea dreptului de transmitere către terţi a mandatului acordat.
  • Aprobarea vânzării următoarelor imobile, ratificarea promisiunilor bilaterale de vânzare-cumpărare semnate de societate cu privire la imobile şi aprobarea persoanelor împuternicite să ducă la îndeplinire hotărârea, să efectueze toate formalităţile necesare şi să reprezinte societatea în faţa notarului public, a Oficiului Cadastrului, a MKB Bank Zrt, precum şi în faţa oricărei instituţii, autorităţi sau instanţe competente sau a oricărei persoane fizice sau juridice, în scopul îndeplinirii mandatului în legătură cu vânzarea imobilelor.
 
În cazul în care AGEA nu se va putea întruni în conformitate cu prevederile Legii societăţilor comerciale şi cu cele ale Actului Constitutiv al societăţii, a doua AGEA este convocată pentru data de 1 noiembrie 2016, de la ora 11.00. Data de referinţă va rămâne valabilă şi în cazul celei de-a doua AGEA.   
 
Registrul Comerţului despre Seashops
SA

Cu sediul în municipiul Constanţa, strada Remus Opreanu, nr. 8, Seashops SA a fost înmatriculată în anul 2015. Capitalul social subscris este de 2.672.857,5 lei, integral vărsat, compus din 1.069.143 de acţiuni. Firma este controlată de Ptelia Company LTD, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 95,127% din capitalul social, şi Asociaţi Listă, cu 4,873% din capitalul social. 

Citeşte şi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii