Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța A fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Seashops SA

ro

11 Oct, 2023 16:31 815 Marime text
Foto din arhiva ZIUA de Constanța

La data de 15 noiembrie 2023, ora 10:30, va avea loc Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor (AGOA) societății Seashops SA.
 
AGOA se va desfășura la sediul Seashops SA, de pe strada Ștefan cel Mare nr. 36 – 40, în incinta centrului comercial Tomis Mall, Constanța.
 
În cazul în care AGOA nu se va putea întruni în conformitate cu prevederile Legii societăţilor şi cu cele ale Actului Constitutiv al Societăţii, a doua AGOA este convocată pentru data de 16 noiembrie 2023, ora 10.30.
 
Pe ordinea de zi a ședinței se află aprobarea numirii auditorului financiar pentru auditarea situaţiilor financiare, stabilirea duratei contractului de audit financiar şi a indemnizaţiei auditorului financiar.
 
La şedinţa AGOA, acţionarii Societăţii pot participa după cum urmează:
-acţionarii persoane fizice pot participa personal (în baza buletinelor/cărţilor de identitate/paşapoartelor, după caz) sau prin reprezentant, în baza unei procuri speciale;
-acţionarii persoane juridice pot fi reprezentaţi prin reprezentanţii lor legali care, la rândul lor, pot da procură specială altor persoane.
 
Convocatorul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 4468 din data de 6 octombrie 2023.
 
Despre Seashops SA
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată miercuri, 11 octombrie 2023, Seashops SA a fost fondată în anul 2015 și obiectul de activitate este „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.
 
Seashops SA este controlată de o firmă din Cipru, anume Ptelia Company LTD și o firmă din România, SVM BSP Brokers SA.
 
Compania este administrată: Janina – Iuliana Mitea, Mihaela Uzum și Dumitru Zamfir.
 
Conform termene.ro, Janina – Iuliana Mitea apare ca asociat și administrator și în Portman House SRL. De cealaltă parte, Dumitru Zamfir apare ca administrator în Tomis SA, dar și în radiata Danypan Impex SRL.
 
Seashops SA nu are câștigate contracte de achiziție publică.
 
În anul 2022, firma a înregistrat un profit egal cu 5.380.600 de lei, raportat la o cifră de afaceri egală cu 27.517 lei și șase angajați în medie.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Divizată din firma ce deține Tomis Mall Membru nou în CA-ul Seashops Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii