Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Divizată din Tomis SA Seashops SA anunță vânzarea a trei imobile situate în municipiul Constanța

ro

03 Jul, 2015 00:00 4875 Marime text
Societatea Seashops SA, divizată la începutul acestui an din SC Tomis SA, care deţine Tomis Mall, respectiv terenul şi clădirea situate în strada Ştefan cel Mare nr. 36-40, anunță Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor la data de 3 august, la sediul SC Tomis SA. În aceeași zi, la ora 12.00, este convocată Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor.
 
În cazul în care AGOA şi AGEA nu se vor întruni în conformitate cu prevederile Legii societăților comerciale, a doua Adunare Generală Ordinară a Acționarilor este convocată pe data de 4 august, ora 11.00, iar Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor, la ora 12.00. Pe ordinea de zi a AGOA se află trei puncte. Astfel, acţionarii urmează să aprobe vânzarea a trei spaţii comerciale şi terenul aferent, după cum urmează:
-      imobilul situat la parterul blocului 104 din bulevardul 1 Mai, numărul 82 A, compus din clădire de 590,02 mp şi teren aferent de 127,41 mp, cumpărător - SC Sevda Impex SRL;
-      imobil situat la parterul Chilia Complex din strada Chiliei 5A, compus din clădire cu o suprafaţă de 321,69 mp şi teren aferent de 142,86 mp, cumpărător - Valer Gavriş;
-      Imobil situat la parterul blocului A 1 din strada Remus Opreanu nr. 8, compus din clădire cu o suprafață de 325,2 mp şi teren aferent de 111,15 mp, cumpărător - SC Magic Stil SRL.
 
Al doilea punct de pe ordinea de zi se referă la aprobarea numirii unor membri ai Consiliului de Administrație al societăţii cu aprobarea datei de încetare a mandatului pentru membrii numiţi prin Adunarea Generală Extraordinară de divizare finală. Acţionarii vor mai aproba numirea auditorului financiar pentru auditarea situaţiilor financiare, stabilirea duratei contractului de audit financiar şi a indemnizației auditorului financiar.
 
Pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor sunt cuprinse două puncte. Primul se referă la aprobarea semnării angajamentului de obligaţii faţă de MKB Bank Zrt, în conformitate cu prevederile relevante din contractul de facilitare de credit modificat, consolidat şi reafirmat, ce s-a încheiat între SC Tomis SA Constanţa şi MKB Bank Zrt la data de 21 martie 2014. Acționarii urmează să aprobe semnarea cu MKB Zrt a garanțiilor actelor adiționale în conformitate cu proiectul de divizare şi contractul de credit constând în ipotecă mobiliară asupra conturilor bancare, ipotecă mobiliară pe creanţele din chiriile aferente tuturor imobilelor transferate în favoarea societăţii conform proiectului de divizare a Tomis SA, precum interdicţie de înstrăinare şi drept de preempțiune asupra tuturor imobilelor transferate în favoarea societăţii în urma divizării Tomis SA.

Ce spune Registrul Comerțului

Potrivit fişei disponibile la Registrul Comerţului şi consultată pe data de 2 iulie 2015, Seashops SA a fost înregistrată în 2015 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Remus Opreanu. Firma provine din divizare parţială şi are un capital social subscris de 2.672.857,5 lei, integral vărsat, compus din 1.069.143 de acţiuni, fiecare cu o valoare de 2,5 lei. Asociat persoană juridică este Ptelia Company Ltd, cu sediul în Cipru, Nicosia, Pantelis Katelari, cu 1.017.046 de acţiuni (95,127% din capitalul social), şi Asociaţi listă, cu 52.097 de acţiuni (4,873% din capitalul social). Persoane împuternicite sunt: Dumitru Zamfir - administrator, Mihai Sorin Stancu - administrator, Menachem Metzger - administrator. Activitatea principală a societăţii constă în „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.
 
Citeşte şi

Este oficial: Societatea care deţine Tomis Mall se divizează

Societatea care deţine Tomis Mall se va diviza

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii