Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta „Din decembrie, Ilie Sârbu nu a mai vrut să fie lider de grup”

ro

30 Aug, 2015 19:04 2169 Marime text
 
Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, la Senat, că social-democratul Ilie Sârbu își exprimase, de la finalul anului trecut, dorința de a nu mai candida pentru funcția de lider al grupului senatorial al PSD, informează Agerpres.

„Din decembrie (Ilie Sârbu — n.r.) nu a mai vrut să fie lider de grup. L-am rugat frumos să mai stea o sesiune și acum i-am mulțumit și chiar a fost un lider de grup foarte bun, dar, în același timp, pot fi și alți lideri foarte buni și voi lucra foarte bine ca prim-ministru cu Grupul de la Senat, cum am lucrat și până acum", a spus premierul, la Senat.

În opinia sa, grupul PSD este în măsură să mențină funcțională majoritatea parlamentară la Senat.

„Le-am mulțumit pentru că, la Senat, întotdeauna balanța e un pic mai strânsă. A fost, în mandatul trecut, când noi încercam să avem majoritate la Senat și era tot timpul la un vot, la două, și totuși au câștigat absolut toate voturile importante și, din punctul meu de vedere, vor păstra această majoritate funcțională și foarte bună, fără niciun fel de probleme, și în următoarea sesiune. Le-am mulțumit pentru că Senatul, ca și Camera Deputaților, atât în ședințele separate, cât și în ședințele comune, trei ani și jumătate au sprijinit fără niciun fel de sincopă proiectele Guvernului, inclusiv la moțiuni de cenzură", a arătat acesta.



Sursa: Agerpres
Sursa foto: libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii