Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din ciclul „Parchez ca un bou” Maşini de pază, bolizi cu mulţi cai putere şi… parcări alandala (galerie foto)

ro

17 Mar, 2016 18:04 1991 Marime text
Un cititor al ziarului nostru ne-a trimis pe adresa redacției mai multe fotografii cu șoferi ce parchează cum vor, nu cum ar trebui. Cititorul nostru și-a intitulat pozele ”Parchez ca un bou”.
 
Fotografiile de astăzi au fost făcute în parcarea unui supermarket din Km 5. Deşi parcarea era aproape goală, şoferii din imagini au ales să îşi parcheze maşina… cum le-a venit!  Și nu vă gândiți că parcarea era superaglomerată și acesta ar fi motivul. Cititorul nostru atrage atenţia tuturor şoferilor că nu contează dacă ai un Mercedes S-Klasse ultimul model sau doar un Trabant, legile sunt făcute pentru toată lumea. Şi, apropo, se aplică şi angajaţilor firmelor de pază!
 
Vă lăsăm pe dumneavoastră să judecaţi modul în care au ales să parcheze aceşti conducători auto.

Îi mulţumim constănţeanului pentru promptitudinea cu care ne-a scris. Aşteptăm cu interes de la cititori şi alte poveşti şi poze din trafic. Parcarea aiurea şi încălcarea unor reguli de bun simţ pe şoselele din România au dat mereu dureri de cap şoferilor din România. Poate făcându-le publice reuşim să schimbăm ceva în atitudinea unora.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii