Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:57 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dimineață friguroasă în Dobrogea. Unde s-a înregistrat cea mai scăzută temperatură

ro

14 Nov, 2018 10:58 1219 Marime text
Meteorologii au anunțat că în perioada următoare în Dobrogea, temperaturile vor fi în scădere, astfel că spre finalul săptămânii media valorilor termice diurne nu va mai depăși 7...8 grade.
 
Scăderea temperaturilor s-a resimțit astăzi în special în partea de nord a Dobrogei unde cea mai mică temperatură a ajuns la -3 grade. Potrivit graficului transmis de Administrația Națională de Meteorologie, la ora 8.00, la Constanța se înregistrau 8 grade Celsius, la Medgidia 4 grade, șa Mangalia 5 grade, iar în nordul Dobrogei, la Tulcea – 3 grade, - 1grad la gorgova și 6 grade la Sulina.  

-3 grade este temperatura cea mai scăzută înregistrată la nivel național în această dimineață la ora 8.00
 
Reamintim că, pentru a doua parte a intervalului sunt prognozate maxime, în medie, de 4...5 grade, ce vor caracteriza o vreme rece. În ceea ce privește minimele termice, tendința generală va fi de scădere, de la o medie a acestora de 4...6 grade, până spre valori ușor negative, în jur de -1 grad la sfârșitul intervalului.
 
Probabilitatea pentru precipitații pe arii mai extinse și însemnate cantitativ va fi mai ridicată în intervalul 18-21 noiembrie, iar în rest, doar trecător vor fi ploi slabe sau burniță. 

Sursa foto: ANM
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii