Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DIICOT Grupare infracțională, specializată în trafic cu droguri de risc şi mare risc, destructurată. Drogurile erau aduse din Spania

ro

07 Mar, 2019 15:59 1409 Marime text
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Maramureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au destructurat o grupare infracțională, specializată în traficul intern și internaţional cu droguri de risc şi mare risc.
 
Peste 2,5 kg. de cannabis, 51 de grame de cocaină, aproape 7 grame MDMA, 7 dispozitive de mărunţire şi consum al drogurilor, bani, 3 arme neletale şi cartuşe au fost ridicate ieri, de polițiști, în urma a 5 percheziţii domiciliare efectuate pe raza municipiului Baia-Mare. Două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.
 
Potrivit DIICOT, din cercetări a rezultat că drogurile ar fi provenit, de regulă, din Spania, iar ulterior ar fi fost vândute pe raza mai multor judeţe din România.
 
Două persoane au fost conduse la audieri, iar în baza probatoriului administrat de procurori, au fost reţinute pentru 24 de ore. Cercetările continuă pentru documenatrea întregii activități infracționale.
 
Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcţiei Generale Anticorupţie-Centrul Operaţional 3 Cluj-Napoca și Direcției Operaţiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
 
De asemenea, în acțiune au fost angrenați și polițiști ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Maramureş.

Sursă foto: DIICOT
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii