Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi la suspecți falsificare de monede străine. Ce au descoperit polițiștii în locuințele suspecților

ro

27 Jul, 2018 17:01 1265 Marime text
Două persoane au fost reţinute, pentru 24 de ore, în urma a 4 percheziţii efectuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bacău, la domiciliile unor persoane bănuite de falsificare de monede străine, informează Poliția Română. 
 
Conform sursei citate, la data de 25 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au efectuat 4 percheziții domiciliare pe raza municipiului Bacău şi în alte două localități din județul Bacău, la persoane bănuite de falsificare de monede străine, punere în circulație de valori falsificate și înșelăciune.
 
În urma perchezițiilor au fost ridicate 2 imprimante, sume de bani, 15 telefoane mobile și alte mijloace de probă.
 
Două persoane au fost conduse pentru audieri la sediul B.C.C.O. Bacău, fiind dispusă măsura preventivă a reţinerii acestora, pentru 24 ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de falsificare de monede străine și punere în circulație de valori străine falsificate, respectiv înșelăciune.
 

”Persoanele reţinute au fost prezentate Judecătoriei Bacău, cu propunere de arestare preventivă, instanța dispunând, în cauză, măsura arestării la domiciliu” - au mai transmis anchetatorii.

 
La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii