Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:32 27 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Raețchi Sesiunea extraordinară pentru Codul Fiscal poate să aibă loc în același timp cu cea pentru votul prin corespondență

ro

22 Jul, 2015 13:11 679 Marime text
 
Deputatul PNL de Diaspora Ovidiu Raețchi a solicitat ca sesiunea extraordinară pentru votul prin corespondență să aibă loc simultan cu cea pentru Codul Fiscal.
„Victor Ponta nu mai poate să mai tragă de timp. Este necesară convocarea rapidă a unei sesiuni pentru votul prin corespondență simultan cu discutarea cererii de reexaminare a Codului Fiscal. Nu trebuie ca aceasta să mai fie amânată și să aibă loc în a doua jumătate a lunii august, așa cum dorește PSD, în condițiile în care Ponta și-a dovedit de nenumărate ori talentul în a tergiversa adoptarea unor acte normative deosebit de importante. Votul prin corespondenţă reprezintă cea mai mare restanţă a Parlamentului. În plus, majoritatea coaliţiei Ponta este acum una fragilă, poate îl convingem pe Gabriel Oprea că votul prin corespondenţă e o problemă de Interes Naţional. În fond, e ticalos şi indolent să laşi sute de mii de români de peste hotare în imposibilitatea de a vota pentru că se află la sute de kilometri de cea mai apropiată secţie ”, a spus Raețchi.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii