Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deco Mall Cafe SRL și-a reluat activitatea însă Tudorel Economu s-a retras din societate

ro

22 Oct, 2015 18:20 3182 Marime text
 
În Monitorul Oficial 5864 a fost publicată Hotărârea numărul 2 a agunării generale a asociațiilor Tudorel Economu, Mariana Economu, Costin Economu și Dan Pulbere, din cadrul firmei Deco Mall Cafe SRL.
 
Aceștia au hotărât ca societatea Deco Mall Cafe SRL să își reia activitatea, intrând din nou în funcțiune la finalul lunii august a acestui an.
 
De asemenea, au luat decizia de a majora capitalul social al firmei de la 200 lei la 400 lei, prin aport subscris și vărsat al noilor asociați astfel: Cosmin Economu și Dac Pulbere, fiecare cu un aport de 100 lei.
 
După majorare, structura capitalului social este împărțit în mod egal între cei patru asociați, fiecare având câte 25% din capitalul social de 400 lei.
 
De asemenea au fost revocați din funcția de administratori Tudorel Economu și Mariana Economu, numindu-se în funcție de administratori Costin Economu și Dan Pulbere. În hotărâre mai este precizat și faptul că andatul de administrator este nelimitat.
 
O altă decizie luată de asociați a fost aceea de a schimba obiectul principal de activitate „Comerț cu ridicata al produselor alimentare, al băuturilor și al tutunului”. Astfel activitatea principală a societății a devenit „Comerț cu ridicata al băuturilor” iar biectul de activitate schimbat este acum „Baruri și alte activități de servire a băuturilor” ce a trecut în secundar.
 
La câteva zile distanță, în Monitorul Oficial 5902, a apărut Hotărârea numărul 3, conform căreia, în cadrul adunării  generale a asociaților Tudorel Economu, Mariana Economu, Cosmin Economu și Dan Pulbere au luat decizia ca Tudorel Economu să cesioneze integral suma de 100 de lei lui Costin Economu urmând să se retragă din societate, lucru pe care la făcut și Mariana Economu, cesionând aceeași sumă lui Dan Pulbere. După cesionare structura capitalului social a rămas astfel: Cosmin Economu și  Dan Pulbere au rămas fiecare cu câte un aport la capital de 200 lei, astfel societatea Deco Mall Cafe SRL rămânând cu doar doi asociați.
 
Cine sunt cei doi, Tudor și Mariana Economu?
 
Tudorel şi Mariana Economu sunt cei care deţin lanţul de restaurante „La Fattoria”, deschise atât în Bucureşti, cât şi în Constanţa.
Dacă în anul 2005, Tudorel Economu şi Ligia Cornelia Vasile, dețineau firma sub un alt nume, Deco Partner SRL, în 2013, societatea și-a schimbat denumirea în La Fattoria Ristorante SRL, moment în care Ligia Vasile s-a retras, cesionând toate părţile sociale către Tudorel şi Mariana Economu.
 
Chiar dacă „La Fattoria Ristorante SRL” deține cele mai frecventate localuri atât în stațiunea Mamaia cât și în București, societatea a mers mai mult pe pierderi, înregistrând profit doar în anii 2010 și 2012.
 
Însă patronul restaurantelor „La Fattoria”, Tudorel Economu, după un an de la obţinerea certificatului de urbanism, vrea să înceapă construcţia unui nou hotel în staţiunea Mamaia. În acest sens, el a depus, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, un memoriu de prezentare, în vederea obţinerii autorizaţiei de mediu pentru construirea unui imobil de şase etaje, ce va avea destinaţia de alimentaţie publică şi cazare. Astfel, locația unde este restaurantul urmează a fi demolată urmând să se ridice hotelul. 
 
 

Sursa foto: lichidarefirma.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii