Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De supărare că l-a părăsit prietena, a distrus oglinzile mai multor maşini (galerie foto + video)

ro

30 Mar, 2014 12:19 2424 Marime text
Liniştea din zona Far a municipiului Constanţa a fost tulburată în dimineaţa acestei zile de scandalul produs de un bărbat din localitate. De supărare că l-a părăsit prietena, acesta a distrus mai multe oglinzi retrovizoare.

Cearta care se auzea în faţa blocului în care locuieşte, a atras atenţia unui jandarm constănţean aflat în timpul său liber. Acesta a putut observa mai multe persoane care purtau discuţii, iar una dintre acestea a început să adreseza injurii şi să se manifeste violent. În felul acesta, bărbatul G.I.M., de 26 de ani, din Constanţa, a avariat, distrus şi spart 14 olginzi retrovizoare ale maşinilor parcate în zona respectivă. Militarul a  intervenit, iar tânărul, aflat în stare de  ebrietate, a declarat că a manifestat acest comportament deoarece prietena sa l-a părăsit şi „îşi calma supărarea”.
Un echipaj al jandarmeriei s-a delapsat la faţa locului şi l-a condus pe cetăţean la Secţia 5 de Poliţie pentru continuarea cercetărilor. Pe numele acestuia au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de distrugere. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii