Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce a fost amendată cu 8.000 de lei o societate comercială

ro

16 May, 2016 10:20 2117 Marime text
Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Constanţa sud au retinut în vederea confiscării 681 role ţesătură fibră poliester, urmare a controlului de specialitate efectuat asupra unui container sosit din China pentru o societate comercială  cu sediul în Bucureşti.
         
În data de 13 mai 2016, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa sud, actionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra  unui container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti.

Urmare controlului fizic de specialitate efectuat, inspectorii vamali au constatat diferenţe  între  mărfurile  existente  şi  cele  menţionate  în declaraţia vamală, identificând  681 role ţesătură fibră poliester (21880 m), în plus faţă de mărfurile declarate,  în valoare  totală de aproximativ  43200 lei.

Conform legislaţiei în vigoare, reprezentanţii autorităţii vamale au sancţionat societatea comercială cu amendă contravenţională în valoare de 8000 lei, iar bunurile au fost reţinute în vederea confiscării.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii