Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş se întâlneşte cu Francois Hollande

ro

19 Jan, 2016 13:44 1695 Marime text
Premierul Dacian Cioloș va efectua, miercuri și joi, o vizită oficială la Paris, la invitația președintelui Republicii Franceze, Francois Hollande, informează un comunicat al Guvernului.
 
Întâlnirea șefului Executivului cu președintele Hollande va fi urmată de un dejun de lucru, la care va participa și premierul francez Manuel Valls. Dacian Cioloș va avea, de asemenea, întrevederi cu președintele Senatului Republicii Franceze, Gerard Larcher, și cu președintele Adunării Naționale, Claude Bartolone, scrie Agerpres.
 
Principalele subiecte abordate în cadrul discuțiilor cu oficialii francezi vizează relațiile istorice privilegiate dintre România și Franța, intensificarea ritmului pentru finalizarea proiectelor din Foaia de parcurs a Parteneriatului strategic cu Franța, dinamizarea relațiilor economice și consolidarea contactelor cu mediile de afaceri, consolidarea cooperării sectoriale în domenii de interes comun, dar și subiecte importante de pe agenda europeană și internațională, precum terorismul, migrația și politica de securitate a Uniunii Europene.
 
Sursa foto: stiripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii