Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloș nu ia în calcul o demitere a lui Raed Arafat

ro

29 Mar, 2016 13:45 953 Marime text
 
Premierul Dacian Cioloş a afirmat, astăzi, că nu ia în calcul o demitere a secretarului de stat în MAI Raed Arafat, pentru că, de fapt, își dorește ca sistemul de urgenţă să funcţioneze mai bine.
 

"Am spus că nu mă gândesc la o demitere sau la o numire în contextul ăsta. Eu vreau să văd cum putem îmbunătăţi sistemul în primul rând, pentru că acolo nu e vorba doar de un om, e vorba de un sistem, cum funcţionează. Am cerut Corpului de control să aibă discuţii de clarificare şi cu Ministerul de Interne şi cu Ministerul Sănătăţii, să vedem ce date în plus avem faţă de concluziile pe care le-a tras Corpul de control şi, probabil, săptămâna viitoare o să am o discuţie cu toată lumea ca să vedem ce măsuri de îmbunătăţire a sistemului putem lua pentru perioada următoare", a declarat Cioloş, înainte de a participa la bilanţul ANAF pe anul trecut, citat de jurnalul.ro.

 
Şeful Guvernului a precizat că are discuţii civilizate cu Raed Arafat şi că, la nivelul Guvernului, nu există o stare de conflict, aşa cum există impresia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii