Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloș - Îi rog pe cei care învinuiesc Guvernul de teamă să pună în practică ceea ce cer altora să facă

ro

02 Feb, 2016 07:35 1108 Marime text
Dacian Cioloș le-a cerut celor care învinuiesc Guvernul de teamă sau lipsă de responsabilitate să pună în practică ceea ce cer altora să facă. Premierul a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care precizează, după consultările pe care le-a avut ieri cu partidele pentru modificarea alegerilor primarilor, că ziua a fost una dificilă
 

„Nu vreau să dau lecții nimănui. Îi rog doar, cu respect și încredere, pe cei care învinuiesc guvernul de teamă sau lipsă de responsabilitate, să pună în practică ceea ce cer altora să facă. Schimbarea poate veni și din dezordine, dar cred că e mai solidă dacă ea vine din ordinea firească a lucrurilor", a scris Cioloș, pe Facebook, puțin după miezul nopții.

 

Premierul a mai spus că ziua de luni a fost o zi grea. „Astăzi a fost o zi grea. Am încercat să iau decizia cea mai înțeleaptă, pornind de la o anumită ordine a lucrurilor, care ar trebui să stea la baza schimbării pe care ne-o dorim. O ordine care îl pune pe fiecare la locul lui, pentru a-și asuma răspunderea dată de poziția pe care o are", a spus Cioloș.

 
În urma discuţiilor de ieri, Cioloș a spus că decizia organizării alegerilor locale în două tururi de scrutin trebuie luată în Parlament și că Guvernul e gata să sprijine un astfel de demers.
 
Sursa foto: economica.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii