Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş - „Eu vreau să ştiu dacă proiectele pe care le-am început vor fi continuate”

ro

13 Oct, 2016 21:31 1700 Marime text
Premierul Dacian Cioloş vorbeşte, în această seară, despre planurile sale de viitor.

„Eu mi-am luat un angajament la început, că nu o să candidez pentru că vreau să dau acestui guvern un echilibru într-un an electoral, într-o perioadă în care România evoluează bine economic. Era şi este în continuare important să dăm semne de predictibilitate în guvernarea ţării. De asta am spus de la început că nu o să candidez. Nu înseamnă că nu-mi doresc să văd anumite proiecte continuate. Dar cred că se poate face şi fără să candidez”, a declarat Dacian Cioloş în studiul Digi24.


Cioloş a vorbit şi despre un proiect pentru guvernarea României după alegeri.

„Îmi propun ca în perioada următoare să să prezint un proiect care să reflecte experienţa acumulată în această perioadă. Pot să contribui cu asta la discuţiile care vor avea loc în perioada următoare. Discuţiile cu partidele pot avea loc după ce von cu acest proiect. Este vorba despre principii de onestitate şi onoare, despre proiecte pe care le-am început şi trebuie duse dincolo de un an de zile. Le vom pune pe hârtie cu colaboratorii şi îl vom lansa în dezbatere publică”, a spus premierul.


De asemenea, Dacian Cioloş a precizat că nu a discutat cu partidele despre posibilitatea să fie prim-ministru după alegeri. „Şi nu acest lucru mă interesează neapărat. Eu vreau să ştiu dacă proiectele pe care le-am început vor fi continuate”, a spus Cioloş.

Totodată, premierul României a vorbit şi despre cardul de sănătate.

„O să vedem după ce se face auditul sistemului cardului de sănătate ce probleme sunt acolo. Nu există un contract de mentenanţă, a fost o licitaţie la care nu s-a prezentat nimeni. A doua licitaţie a fost contestată. Acum contractul a fost semnată, va fi mentenanţă şi vom vedea ce spun specialiştii”, a declarat Cioloş.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii