Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 30 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloş, despre Schengen. „Nu ne milogim dacă ne spunem punctul de vedere”

ro

08 Mar, 2016 23:52 1669 Marime text
 
În această seară, premierul Dacian Cioloș a precizăt că România trebuie să își susțină punctul de vedere referitor la aderarea la Spațiul Schengen.
 
„Am auzit discuții în România «de ce să ne mai batem noi sau să ne milogim pentru Schengen, atât timp cât alții, dimpotrivă, sunt reactivi vizavi de acest lucru». Spațiul Schengen e un element de integrare în UE, dincolo de dificultatea de moment pe care o întâlnește problematica, discuția aceasta. România a făcut eforturile de integrare în Schengen și nu cred că se pune problema să ne milogim atunci când ne susținem punctul de vedere. Eu cred că România trebuie să vizeze integrarea diferitelor cercuri concentrice europene, indiferent că e vorba de spațiul Schengen sau de zona euro sau de alte teme", a spus Cioloș la ambasada României din Belgia, potrivit Agerpres.

De asemenea, tot în această seară, Dacian Cioloș a anunțat că în cadrul vizitei oficiale de miercuri din Olanda va merge și în Parlamentul de la Haga pentru a explica prioritățile României.

Sursa foto: hotnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii