Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:10 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuvinte pline de emoţie Mesajul Cătălinei Ponor, după ce a aflat că va fi portdrapelul României la Jocurile Olimpice

ro

07 Jul, 2016 00:56 1050 Marime text
Fericită de două ori, pentru nominalizarea sa ca participantă la Jocurile Olimpice, dar şi pentru desemnarea ca portdrapel al României, gimnasta constănţeană Cătălina Ponor, de la CS Farul, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook:

„Ziua în care nu îmi pot stăpâni lacrimile de emoţie.

Astăzi (n.r. ieri) am aflat că îmi voi reprezenta ţara la Rio şi că voi fi singura gimnastă din istoria României care va purta drapelul la Olimpiadă. Doar simplul fapt că aştern cuvintele acestea aici, pe Facebook, imi face inima să bată mai repede. Parcă bate cât în toate momentele minunate de până acum, pe care mi le-a oferit gimnastica.

Aş vrea să vă pot descrie cu adevărat ce simt. Am sufletul nerăbdător, agitat, parcă vrea să-mi iasă din piept şi să o ia la goană spre Rio. Parcă face încontinuu tsukahara întinsă cu 3 şuruburi de când am aflat vestea.

În ziua în care îmi vor tremura mâinile şi voi avea lacrimi în ochi, ţinând steagul tuturor românilor sus, cât de sus voi putea, să ştiţi că mă voi gândi doar la voi şi la cum să vă fac fericiţi. Vă asigur că toţi sportivii români prezenţi la Olimpiadă vor lupta fără oprire ca să facă toata ţara mândră, ca să ne ridicăm numele mult mai sus decât voi putea eu să ridic drapelul. Dacă aş putea, l-aş ridica atât de sus, să atingă cerul şi să îl ţină lumea minte. Dar nu o să pot fizic, aşa că voi da totul în competiţie. Ca să câştigăm, ca să ajungem în vârf, unde ne e locul. Aşa să ne ţină lumea minte cu adevărat!

Vă mulţumesc pentru sprijin şi pentru încredere. Voi ridica drapelul pentru voi şi inima îmi va bate de sute de ori mai repede tot pentru voi, pentru România!”.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii