Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuvinte de laudă la adresa preşedinţiei rotative a Consiliului UE Premierul Viorica Dăncilă și miniştrii sunt foarte bine pregătiţi

ro

02 Mar, 2019 17:07 1827 Marime text
Liviu Dragnea a lăudat Executivul și pe premierul Viorica Dăncilă, după nici două luni de mandat la preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Guvernul Vioricăi Dăncilă a reușit deja să închidă mai multe dosare europene decât președinția austriacă în timpul celor șase luni, a spus Liviu Dragnea, relatează Digi24.

„Am vorbit şi eu cu mulţi oficiali europeni, Victor Negrescu e foarte respectat și bine cunoscut.  Toată lumea spune, cu foarte mare plăcere, că este o preşedinţie de mare succes. Doar o informaţie - într-o lună şi jumătate Guvernul condus de Viorica Dăncilă, care gestionează această Preşedinţie, a închis mai multe dosare europene decât Preşedinţia austriacă în şase luni. De ce? Pentru că suntem foarte bine pregătiţi. Chiar suntem bine pregătiţi. Victor Negrescu (fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene - n.r.) a muncit foarte mult să pregătească această Preşedinţie. De ce a plecat din Guvern cred că nici el nu ştie. Asta e când eşti prea tânăr”,  a spus Liviu Dragnea la Conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin.


„Premierul Viorica Dăncilă, miniştrii sunt foarte bine pregătiţi. Toate întâlnirile pe care le au la Bruxelles le gestionează foarte bine. Nu le e teamă, nu le e ruşine, nu se sperie, cu toate că au primit presiuni de la lideri mari europeni. (...) Sunt români, ştiu exact ce au de făcut şi bineînţeles că gestionează aşa cum trebuie”, a declarat Dragnea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii