Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpăna va primi vizita unei delegaţii din Tunisia

ro

11 Nov, 2014 16:28 1390 Marime text
Primăria comunei Cumpăna infoirmează că, mâine, va primi vizita unei delegaţii formată din reprezentanţi ai Guvernului Tunisiei şi ai UNICEF Tunisia.
 
Deplasarea se înscrie în programul vizitei de lucru pe care Reprezentanţa UNICEF România, în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, l-a organizat pentru această delegaţie în cadrul iniţiativei de a susţine cooperarea orizontală şi schimbul de experienţă cu alte ţări.
 
Obiectivul principal al vizitei de lucru se referă la cunoaşterea rezultatelor şi înţelegerea bunelor practici referitoare la procesul de dezinstituţionalizare a copilului în cadrul sistemului de protecţie specială, a dezvoltării serviciilor alternative, precum şi a demersurilor ce au ca scop prevenirea separării copilului de familia sa.
 
În cursul zilei de mâine, delegaţia se va întâlni la Cumpăna, în sala de şedinţe a Primăriei, începând cu ora 16.00, cu reprezentanţii Primăriei şi Consiliului Local Cumpăna şi cu factori locali implicaţi în activităţile de asistenţă socială. 
 
De asemenea, în dorinţa de a avea o imagine de ansamblu a sistemului de asistenţă socială şi protecţie a copilului, oaspeţii vor vizita şi Centrul Comunitar „Sf. Maria”, Cantina socială, Centrul After School şi Centrul medico-social.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii