Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:47 25 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu jointuri în Vama Veche şi Costineşti! La vederea jandarmilor, au încercat să dispară în mulţime

ro

25 Aug, 2016 11:42 995 Marime text
Jandarmii au surprins în Vama Veche şi Costineşti şase persoane care aveau asupra lor joint-uri.
 
Miercuri şi joi, jandarmii Grupării Mobile Constanţa, care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în staţiunea Costineşti şi Vama Veche, au surprins şase persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 22 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi au încercat să dispară în mulţime. Au fost somaţi, s-au oprit şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţineau.
 
S-a mai găsit asupra acestora, patru pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale galben-verzui sub formă de muguri, un comprimat de culoare verde şi două cutii metalice(grindere) de confecţionat ţigarete.
 
Pliculeţele autosigilante cu fragmente vegetale sub formă de mugure, ţigaretele şi cutiile metalice găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.
 
De asemenea, ieri, jandarmii au surprins în Constanţa o persoană care oferea spre vânzare la „superofertă” şi fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege, parfumuri susceptibile de a fi contrafăcute.
 
Jandarmii au mai surprins în cadrul acţiunii punctuale de miercuri din zona Gară patru  persoane cu vârste cuprinse între 39-52 de ani, în timp ce încercau să vândă cetăţenilor din zonă, 77 pachete cu 1540 ţigări, fără timbre accizabile, inscripţionate “Rothmans”,„Marble” şi „Ashima”. Pe numele acestora, au fost întocmite actele de constatare pentru comiterea faptei de contrabandă.
 
Jandarmii constănţeni recomandă cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ilegal şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii