Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crosul “Ziua Olimpică” va avea loc sâmbătă la Constanţa

ro

15 Jun, 2011 22:00 2676 Marime text

Organizat de catre COSR, Academia Olimpica Romana, filiala Constanta si Asociatia Judeteana de Atletism Constanta, Crosul "Ziua Olimpica" va avea loc sambata 18 iunie si va reuni la start peste 1000 de participanti. Competitia va incepe la ora 9:30 si se va desfasura pe traseul Sala Sporturilor - Bdul Tomis - Bd. Mamaia -Aqua Magic Mamaia, premierea avand loc in parcarea centrului de distractii acvatic, in jurul orei 11:00. Premiile vor fi oferite de sponsorul oficial, Piraeus Bank, iar toti participantii vor primi tricouri si apa plata si vor putea intra dupa competitie la Aqua Magic Mamaia. Startul va fi dat de catre domnul Ilie Floroiu, director general al CS Farul Constanta.

"Ne aflam in fata startului editiei a 24-a a Crosului "Ziua Olimpica" si nici nu-mi vine sa cred cum au trecut anii. Fata de editia de anul trecut, acum a aparut langa noi si sponsorul oficial Piraeus Bank iar in rest avem aceeasi colaboratori, impreuna cu Directia pentru Sport Constanta. Startul va fi dat de Ilie Floroiu pentru ca este un sportiv special, au alergator de cursa lunga, un exemplu de buna practica pentru toti tinerii care doresc sa traiasca intr-o valoare civica si umana, fata de care multi ar trebui sa prezinte respect", a declarat doamna Elena Frincu, directorul Directiei Judetene pentru Sport Constanta.

"Este o onoare pentru mine sa am posibilitatea sa mai dau inca o data startul la o editie de cros "Ziua Olimpica". Sportivii clubului Farul, aproape de la toate sectiile, au fost prezenti la toate editiiile si evident ca vor participa si anul acesta", a declarat Ilie Floroiu.

Sursa: http://www.sport365.ro

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii