Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Croaziera cu plecare din Constanţa îi atrage pe români

ro

14 Jun, 2013 08:11 2928 Marime text
Una dintre cele mai mari linii de croazieră din Europa va începe în luna septembrie a acestui an o croazieră cu îmbarcare din portul Constanţa. Aproape toate locurile au fost vândute. 
Constanţa redevine port de îmbarcare pentru croaziere din 27 septembrie. MSC Cruises a ales portul Constanţa ca punct de plecare pentru croaziere de patru şi şapte nopţi, iar pachetele turistice se vând exclusiv prin agenţia Aerotravel Lufthansa.
„Prima plecare Contanţa/Constanţa (nr. plecarea şi întoarcerea se face în acelaşi port) este vândută aproape în totalitate. Şi restul plecărilor s-au vândut bine, motiv pentru care mai sunt puţine disponibilităţi", a declarat pentru ECONOMICA.NET, Mihai Grigoraş, Aerotravel MSC Cruise Coordinator.
Preţurile pentru croaziera cu îmbarcare pe data de 27 septembrie pornesc de la 749 de euro/persoană în cabină interioară şi ajung la 1.200 de euro/persoană în cabină exterioară cu balcon. În pachet sunt incluse: cazare 11 nopţi, toate mesele, băuturile non-alcoolice, seară de gală cu cină specială, accesul la piscine, jacuzzi. Nu sunt incluse taxele portuare 130 euro/persoană şi taxa de serviciu de 7 euro/zi/persoană. Pentru detalii, click aici.
 
Sursa: economica.net
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii