Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COTAR anunță că nu va anula protestul programat joi

ro

20 Mar, 2019 15:50 1642 Marime text
COTAR cere Guvernnului să excludă falșii transportatori de pe drumurile României, așa cum sunt excluși falșii medici, falșii preoți sau falșii avocați, deoarece cei care practică pirateria în transporturi, fără licență și fără autorizație, nu sunt altceva decât falși transportatori de persoane, se arată într-un comunicat oficial transmis de COTAR.
 
"Indiferent ce a anuntat Guvernul, în urma protestului organizat astăzi , noi vom ieși în stradă mâine, cu cele 5.000 de mașini din toată țara, pentru a arăta Guvernului că nu ne mai lăsăm păcăliți. Aceeași promisiune ne-a mai stopat acțiunile, trei ani la rând. Până când nu vedem în vigoare OUG promis , cu eliminarea sintagmei "în mod repetat" , cu trecerea activitatii de” rent a car” la Ministerul Transporturilor, nu renunțăm la programul de proteste anunțat", a precizat Vasile Ștefănescu, președinte COTAR.
 
„Coloana se va forma din fața Guvernului, până la Casa Presei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, atât în București, cât și pe drumurile naționale, de unde vor veni coloane de mașini din toate regiunile. Dacă nici de această dată nu se va rezolva problema semnalată de noi, transportatorii rutieri autorizați de persoane, vom organiza un miting de amploare în fiecare săptămână, în perioada următoare”, a transmis COTAR.
          
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii