Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taximetrişti din Constanţa în marş către Bucureşti. Protest împotriva ordonanţei pentru transportul alternativ gen Uber si Bolt (galerie foto)

ro

17 Apr, 2019 04:15 3620 Marime text
În urmă cu câteva minute au plecat din Constanţa, din parcarea Vivo, şi de la un peco din apropiere, 50 de taximetre, către Bucureşti.

Marin Neagu, preşedintele Camerei Naţionale a Taximetristilor Constanţa, spune că ar fi trebuit să participe cel puţin o sută de taximetre, „dar, asta-i forţa noastră şi avem cele mai multe autorizatii după Bucureşti”.

Iar în sprijinul afirmaţiei sale vine cu un argument: CNTR Mureş, susţine acest protest cu cinci sute de maşini, care au plecat, spre Bucureşti, de ieri după amiază”.

Reamintim că astăzi, Confederaţia Operatorilor si Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) va organiza, în Piaţa Victoriei, o manifestatie cu 5.000 de taxiuri, în semn de protest fata de promisiunea Guvernului de a aproba o ordonanţă pentru transportul alternativ gen Uber si Bolt.

Protestul se va desfasura în intervalul orar 06:00-18:00 urmând să participe mai multe asociaţii, printre care şi Federatia Operatorilor Români de Transport (FORT).

„Cerem Guvernului să renunţe la OUG pentru legalizarea pirateriei în transportul rutier de persoane şi nu întelegem de ce un vicepremier îi asigură pe „piraţi” că le va rezolva problema prin OUG şi explică necesitatea legiferării prin ordonanţe de urgenţă ca necesitate, motivând urgenţa prin faptul că Preşedintele României trimite legile Parlamentului înapoi, pentru modificare”, se arată în comunicatul COTAR.




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Stefan 17 Apr, 2019 12:22 Stati bai maimutoilor acasa. Eu m as bucura sa va desfinteze de tot. Lasatii pe altii sa si faca treaba cum trebuie daca voi nu sunteti in stare.
  • Cosmin 17 Apr, 2019 08:09 49 din cele 50 sigur sunt pe GPL asa ca nu o sa fie mare consum. Asa e cand cineva e mult mai civilizat, asculta alt fel de muzica (nu baga numai manele), vorbeste in scarba sau incearca sa te fure, protestezi impotriva lor (uber). Cred ca daca ar fi mai civilizati si n-ar mai avea comportamente de ceafă lată, ar fi avut de castigat.