Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corina Creţu şi Adrian Duicu, noii vicepreşedinţi ai PSD

ro

12 Apr, 2011 00:54 2114 Marime text

g23523.jpgEuroparlamentarul Corina Creţu şi liderul PSD Mehedinţi, Adrian Duicu, sunt noii vicepreşedinţi ai formaţiunii, a anunţat, luni, preşedintele PSD, Victor Ponta, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Liderul PSD a precizat că cei doi au fost desemnaţi în urma voturilor obţinute la Congresul din februarie 2010, potrivit procesului verbal de la acea vreme.

Ponta a explicat că următorul, ca număr de voturi, pe lista candidaţilor pentru funcţiile de vicepreşedinţi votaţi la ultimul congres PSD, ar fi fost europarlamentarul Rovana Plumb, adăugând că aceasta a renunţat la loc, pentru că este deja membră al Biroului Permanent Naţional fiind totodată preşedintele Organizaţiei Femei al PSD şi vicepreşedinte al PES.

"Următorul este Adrian Duicu, liderul de la Mehedinţi. Să vă pregătiţi că, cel puţin la BPN, cotizaţia vicepreşedinţilor se plăteşte, la CExN mai greu. Locul 18 este Dan Şova, care este preşedintele Comisiei de Integritate şi nu este compatibil cu funcţia de vicepreşedinte şi a renunţat la aceasta. Cu acelaşi număr de voturi este colega noastră Corina Creţu, care este secretar executiv, în urez bun venit ca vicepreşedinte al partidului", a precizat liderul PSD. AGERPRES

Sursa: Agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii