Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de 9-ani, înecat în râul Jiu. Fratele de 14 ani, căutat de pompieri și scafandri

ro

22 Jul, 2018 12:40 1773 Marime text
Un copil de 9 ani din comuna Braloştiţa, judeţul Dolj, a fost găsit înecat în râul Jiu, în apropiere de oraşul Filiaşi, iar fratele lui de 14 ani este căutat de un echipaj de salvare format din pompieri ISU Dolj şi scafandri din cadrul ISU Mehedinţi.

Potrivit ISU Dolj, băiatul de 9 ani ar fi fost văzut împreună cu fratele său de 14 ani şi un alt băiat, însă în legătură cu acest al treilea nu a fost depusă nicio sesizare.

"Un minor de 9 ani din Braloştiţa a fost găsit înecat sâmbătă seara în Jiu, în zona Filiaşi. Acesta ar fi plecat cu alţi doi minori, fratele de 14 ani ani şi încă un băiat. Ceilalţi doi sunt căutaţi în prezent de poliţişti şi localnici. Cu certitudine fratele de 14 ani lipseşte. Cu privire la cel de-al treilea minor, nu a fost primită nicio sesizare până în acest moment, existând doar declaraţia unei persoane care susţine că i-ar fi văzut pe cei doi însoţiţi de un alt băiat", au anunţat duminică reprezentanţii IPJ Dolj.

ISU Dolj a anunţat că în cursul serii de sâmbătă a fost primit un apel pe numărul unic de urgenţă 112, care anunţa că două persoane ar fi posibil înecate în râul Jiu, iar pompierii au demarat căutări cu un echipaj de căutare-salvare, o barca pneumatică din cadrul Secţiei de Pompieri Craiova.

"Din păcate căutările nu au dat rezultate până la ora 24.00, când s-au întrerupt temporar, fiind reluate duminică dimineaţa, echipei de căutare-salvare alăturându-i-se scafandri din cadrul ISU Mehedinţi", a precizat ISU Dolj.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii