Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă acțiunile de deszăpezire în municipiul Constanța! Cum se circulă pe bulevardele și străzile din oraș (galerie foto)

ro

29 Nov, 2018 11:09 1488 Marime text
Continuă acțiunile de deszăpezire în municipiul Constanța! În acest moment, se circulă în condiții normale pe bulevardele principale, iar pe străzile secundare, în condiții de iarnă.

Potrivit Primăriei Constanța, după ce noaptea trecută, 20 de utilaje dotate cu lame și 9 sărărițe au intervenit pentru degajarea arterelor principale, din această dimineață, 140 de angajați ai societății responsabile cu deszăpezirea lucrează la îndepărtarea zăpezii și a gheții din stațiile de transport în comun, din pasajele pietonale și din spațiile destinate traversării pietonale. 5 angajați acționează în zona  Casei de Cultură a Sindicatelor, pe platoul pe care se vor desfășura festivitățile prilejuite de aniversarea Zilei Naționale a României.

”La această oră, în municipiu mai acționează 2 autospeciale dotate cu lamă și 7 autospeciale tip sărăriță.
RADET nu înregistrează probleme în ceea ce privește distribuirea energiei termice la nivelul municipiului Constanța.
Reamintim constănțenilor care își curăță intrările în imobile sau îşi deszăpezesc mașinile să nu arunce zăpada pe carosabil în locuri în care circulația rutieră și pietonală ar putea fi îngreunată” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.


Persoanele fizice și juridice au obligația conform HCL 184/2013 să asigure îndepărtarea țurțurilor, a zăpezii și a gheții din zona imobilelor.

Constănțenii, agenții economici și asociațiile de proprietari pot semnala permanent orice problemă la următoarele numere de telefon:
 
Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055
Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205, sau pe WhatsApp, la numărul 0799606142
Dispecerat Serviciul Protecție Civilă, Securitate, Sănătate în Muncă și Situații de Urgență - 0799606189.

Sursa foto: Primăria Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii