Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:17 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Container cu sucuri contrafăcute, descoperit în Portul Constanța Sud Agigea. Află cine este implicat

ro

22 Jun, 2018 10:32 653 Marime text


Poliţiştii de frontieră, din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, într-un container sosit  din China, în Portul Constanţa Sud Agigea, aproximativ 60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute.
 
Astfel, în data de 21.06.2018, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială de pe raza județului Ilfov. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean sirian, în vârstă de 25 de ani, cu reședința în municipiul București.

În urma controlului, au fost descoperite 60.000 de sticle cu băuturi răcoritoare, susceptibile de a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a unor mărci cunoscute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 46.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Ti-a placut articolul?

Comentarii