Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii, martori la marşul „Drumul crucii“ (galerie foto)

ro

14 Apr, 2014 18:36 2834 Marime text

Marșul ce comemorează drumul spre Golgota și crucificarea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, intitulat „DRUMUL CRUCII”, a început la Constanţa.

Evenimentul este organizat de  Asociația Drumul Crucii, Asociația Bărbaților Creștini și Asociația Servus –Baia Mare, în colaborare cu un grup de biserici creștin-penticostale și creștin-baptiste din orașul Constanța, sub coordonarea Bisericii BETEL, cu sediul în str. Amurgului, nr. 43, reprezentată prin pastor Lucian Rotaru.


Marşul este o reprezentare dramatică a Drumului Crucii parcurs de Domnul Iisus Hristos înainte de moartea Lui. Dramatizarea este realizată de un grup de credincioşi din mai multe confesiuni religioase, ca o încercare de a demonstra că în creştinism nu sunt graniţe. Personajele istorice: Iisus Hristos, soldaţii romani, Pilat din Pont, Baraba, Maria –mama lui Iisus şi alte personaje, vor purta costume de epocă.

Traseul marşului este următorul: pornire din zona Parc Gară (fântâna arteziană, se va merge pe jos pe B-dul 1 Decembrie 1918 și se va finaliza în Parcul de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii