Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeni, plecaţi la drum? Iată cum se prezintă traficul la această oră

ro

26 May, 2016 12:40 1952 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Gorj, circulația auto pe DN67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu se desfășoară îngreunat, pe jumătate de cale, în zona localității Bumbești-Pițic, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un moped și un autotren.

De asemenea, în județul Vâlcea, circulația rutieră pe Valea Oltului se desfășoară dificil, pe un fir alternativ (formându-se coloane mari de autovehicule), în zona localității Câinenii Mici, la km 237+200 de metri. Întrucât râul Olt a ieșit din matcă, pe carosabil a ajuns o cantitate importantă de apă. Amintim că în acest loc, din cauza unor lucrări de reparații la pasajul rutier amenajat peste calea ferată, traficul este deviat de pe DN7 pe un drum lateral.

În județul Ilfov, circulația a revenit la normal pe șoseaua de centură a Capitalei. Din pricina unui autotren care a ieșit în decor și a ajuns pe terasamentul căii ferate, traficul s-a desfășurat în această dimineață îngreunat în zona orașului Măgurele.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii