Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul Bogdan Ioan, finalistul „Vocea României“ din echipa lui Smiley, are nevoie de noi! Să-l susţinem!

ro

14 Dec, 2018 10:17 5096 Marime text
În această seară, 14 decembrie, cei patru finaliști ai sezonului 8 Vocea României vor face spectacol pe scena celei mai tari competiții a vocilor și vor prezenta câte trei momente de neuitat: unul singuri, unul cu antrenorul și încă unul alături de un invitat special.
 
Alma Boiangiu va cânta împreună cu Ovidiu Anton, Dora Gaitanovici îi va avea invitați pe solistul și pe trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu, Mădălina Coca îl va avea alături de ea pe Nicolae Furdui Iancu, iar Bogdan Ioan va cânta împreună cu Feli.
 
Concurenții se pregătesc intens și repetă pentru seara decisivă, cea în care unul dintre ei va pleca acasă cu marele trofeu și premiul în valoarea de 100.000 de euro.
 
Bogdan Ioan, constănţeanul de 28 de ani, a avut cea mai urmărită audiţie din istoria emisiunii de la Pro TV graţie interpretării piesei „Earth Song". La momentul respectiv, membrii juriului i-au cerut un bis fiind impresionaţi de asemănarea timbrului său cu al regretatului Michael Jackson. Bogdan Ioan a fost votat de telespectatori şi astfel a ajuns în semifinală şi, apoi, în marea finală.
 
În acestă seară vedea cine este marele câștigător al sezonului 8 Vocea României, iar această decizie stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/ concurent, sau online, gratuit, un singur vot. Românii își pot vota preferații doar după Start Vot!
 

Sursa foto: facebook
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii