Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O concurentă din Medgidia a impresionat juriul de la Vocea României. "Vocea doamnei spune o poveste, automat" (VIDEO)

ro

24 Sep, 2022 12:53 9597 Marime text
Liliana Radu, foto: captura youtube/ Vocea RomânieiLiliana Radu din Medgidia i-a cucerit pe antrenorii de la Vocea României cu o interpretare muzicală deosebită. 

Liliana are 53 de ani și vine din Medgidia. Aceasta a cântat pe vase de croazieră și la diverse evenimente. Vocea României, însă, este primul concurs la care participă. Cea care a convins- o să vină la emisiune a fost o prietenă. 


Aici puteți vedea momentul Lilianei Radu la Vocea României



 Pe scena de la Vocea României, concurenta a interpretat piesa "Give Me One Reason". Prin interpretarea ei, ajuns la inimile antrenorilor, toți apăsând butonul.


"Mâna-ntinsă care nu spune o poveste, nu primește de pomană. Este un citat din filmul <<Filantropica>> al lui Nae Caranfil. Vocea doamnei spune o poveste, automat. Eu nu cred că are nevoie decât de un povestitor în cazul de față, nu de un antrenor de voce. Iar la partea asta cu povestitul, eu zic că mă calific destul de bine. Mă vând singur aici, în fața dumneavoastră, cu atâta nesimțire, dar eu asta cred despre mine. Adică, nu aveți unde să mergeți, e evident pierdută lupta pentru colegii mei. Iar dacă pierd lupta asta, nu o să mi se miște niciun mușchi pe față și știți de ce? Că într-un final, în concursul ăsta, tot la mine o să ajungeți", a spus Tudor Chirilă, unul din jurați.


Nici Smiley nu s-a lăsat mai prejos. Celebrul cântăreț dorește să o ajute pe Liliana să-și spună povestea muzicală. 

"Eu ajut artiști să-și spună povestea de vreo 20 de ani. Chiar asta fac în afara Vocii României, dar și la Vocea României. Cred că și noi avem niște lucruri de învățat, dar cred că și noi, la rândul nostru, avem ce să vă învățăm pe mai departe și să vă ajutăm să vă duceți povestea mai departe".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii