Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul Adrian Costandache, rănit în accidentul de la Clinceni, va fi externat astăzi

ro

03 Dec, 2015 10:59 2344 Marime text
Instructorul de paraşutism Adrian Constandache, care a fost rănit grav, în urmă cu o lună și jumătate, în accidentul de la Aerodromul Clinceni, va fi externat din Spitalul de Urgenţă Floreasca în decursul zilei de astăzi.
 
Adrian Constandache, în vârstă de 43 de ani, a fost adus în spital în comă de gradul III, cu politraumatisme cauzate de căderea de la o înălţime de 60-80 de metri, cu contuzii cerebrale şi fracturi de membre şi cu un scor de severitate de 57 din maxim 75. A fost îngrijit de o echipă formată din medici de la terapie intensivă, reanimare, chirurgi, neurologi şi ortopezi. După externare, va începe recuperarea neurologică şi motorie.
 
„Pacientul îşi aminteşte multe evenimente din viaţa lui, cu excepţia accidentului", a spus Mircea Beuran, scrie romanialibera.ro.
 
În urma accidentului de paraşutism din 18 octombrie, de pe Aerodromul Clinceni, judeţul Ilfov, Andreea Nica, jucătoare la clubul de handbal Unirea Slobozia, şi Dan Floroiu au murit, iar instructorul de paraşutism Adrian Constandache a fost rănit grav.

Despre constănţeanul Adrian Constandache

„Adrian Constandache este un om cu totul şi cu totul special şi, de când au aflat vestea, toţi cei care îl cunosc sunt şocaţi şi îngrijoraţi. Nu o spun pentru că lucrează pentru noi, ci acest om chiar este o persoană deosebită!“, a declarat Cristina Mitchievici, purtătorul de cuvânt al Regional Air Services.
 
Familia lui Costandache este una dedicată acestui sport. Cristina şi Adrian Costandache, ambii instructori de paraşutism, au mii de salturi la activ. Cristina Costandache provine dintr-o familie de paraşutişti, tatăl ei fiind fost instructor de paraşutism. Şi fratele ei mai mic are aceeaşi pasiune. Fostă componentă a Lotului Naţional de Paraşutism, Cristina este multiplă campioană naţională, cu şapte titluri consecutive. În total, a adunat 15 titluri de campioană la mai multe probe şi a acumulat 2.547 de salturi. În prezent, antrenează tinerii care se înscriu la cursurile de paraşutism susţinute la Aerodromul Tuzla.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii