Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Constanța. Un nou protest al magistraților în fața Palatului de Justiție față de legile justiției (galerie foto + video)

ro

19 Dec, 2017 16:03 4382 Marime text
La această oră, în fața Palatul de Justiție din Constanța are loc un nou protest al magistraților față de modificarile aduse la legile justiției.

Protestul este tacit. Magistrații au foi în mână pe care este scris jurământul.

75 de magistrați sunt prezenți pe treptele Palatului de Justiție, judecători și procurori din cadrul DNA, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța dar și reprezentanți ai altor unități de Parchet.

”Vom avea mai puțin de muncă, noi, magistrații dar polițiștii, în schimb siguranța cetățenilor nu va mai exista. Vorbim de infracțiuni de violență, tâlhării, infracțiuni de furt, furturi din locuințe. Toate aceste infracțiuni nu vor mi putea fi probate.”, a declarat Viorel Gabriel Teliceanu, șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Marius Nastasia, judecător și purtător de cuvânt al Județului Constanța spune că acest manifest nu este un protest și că magistrații au voie să desfășoare această acțiune.

Sunt prezenți și ofițeri din cadrul poliției judiciare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii