Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Tânăr urmărit internațional pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și ultraj, arestat preventiv

ro

21 Feb, 2019 17:43 1478 Marime text
Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, beneficiind de sprijinul colegilor din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și ultraj, fapte comise pe teritoriul României.

La data de 21 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al I.P.J. Constanța au preluat de la o escortă din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională, de pe aeroportul Henri Coandă, un bărbat, de 25 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile române.

    
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și ultraj, fapte comise pe teritoriul României, la data de 02.10.2018, în localitatea Mihail Kogălniceanu.
    
Pentru reținerea acestuia, poliţiştii români au primit sprjinul autorităților judiciare din Marea Britanie, beneficiind de date şi informaţii suplimentare oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La data de 21 februarie a.c., Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare provizorie pentru o perioadă de 30 de zile, bărbatul fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data menționată, tânărul în cauză se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Bulgaria și rula pe strada Decebal, din localitatea Mihail Kogălniceanu, moment în care un echipaj al poliției rutiere a efectuat semnal regulamentar de oprire. Conducătorul auto nu s-a conformat și, deși a încetinit inițial, a demarat în trombă, acroșând un polițist.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii