Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Șoferul depistat în trafic în comă alcoolică a fost reținut. Incredibil ce alcoolemie avea în sânge. Recordul anului la Constanța

ro

01 Nov, 2018 18:43 2486 Marime text
Instanța de judecată a emis în această după-amiază mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru șoferul depistat ieri sub influența băuturilor alcoolice și reținut inițial, respectiv un bărbat care a comis tâlhăria asupra unei femei, căreia i-a sustras poșetă. Ambii au fost introduși în arestul IPJ Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, primul a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier in Constanta, iar al doilea de polițiștii din cadrul Biroului investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța.

Conducătorul auto are 47 de ani și este din Constanța, iar al doilea are 34 de ani și este din Cobadin. 

Potrivit IPJ Constanța bărbatul depistat sub influența alcoolului pe strada Pelicanului din Constanța avea o alcoolemie de 1,62mg/l alcool pur în aer expirat, iar în sânge concentrația de alcool era de 3,75 mg/l alcool pur. 

Aceasta ar fi cea mai mare concentrație înregistrată anul acesta la un conducător auto depistat în trafic în județul Constanța. 

Reamintim că, la data de 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe aleea Pelicanului din municipiu.

Potrivit IPJ Constanța, bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice și fiind sub influența băuturilor alcoolice. 

Concentrația de alcool a fost de 1,62mg/l alcool pur în aer expirat. A fost dus la spital pentru a i se preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge. 

Conform IPJ Constanța, bărbatul în cauză are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice tot în urma depistării sub influența băuturilor alcoolice la volanul unui autovehicul, faptă comisă în luna iulie 2018.

La data de 24.07.2018, bărbatul în cauză a condus un autoturism pe strada Topolog din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,94 mg/l alcool pur în aer expirat). 

De asemenea, în anul 2014 a avut ANULAT dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, însă în 2016 și-a redobândit acest drept.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii