Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Petrecere cu lăutari, oprită de poliţiştii locali. Cu ce amendă s-au ales petrecăreţii

ro

27 Aug, 2018 15:13 2550 Marime text
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează zilnic atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică.           
     
Astfel, în data de 24.08.2018, în jurul orelor 20.50 au sancționat contravențional un bărbat în vârsta de 41 de ani din municipiul Constanța și care era responsabil de organizarea unei petreceri cu lăutari care foloseau instrumente de sonorizare cu un volum fonic ridicat.

La eveniment participau aproximativ 40 de persoane care tulburau liniștea locatarilor din zona și îngreunau traficul rutier de pe strada Theodor Speranția din cartierul constănțean KM 4-5.  

În acest caz i s-a aplicat organizatorului petrecerii o amendă contravențională de 200 lei, iar  domeniul public a fost eliberat și zona igienizată de către persoanele participante.


Tot, în aceeaşi zi, într-o altă locaţie situată pe strada Ion Tautu din municipiul Constanța, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au mai aplicat o sancțiune contravențională de 200 lei unui bărbat în vârstă de 37 de ani pentru sâvârșirea unei fapte antisociale similare.

La fel ca și în cazul precedent zona a fost eliberată și igienizată de către petrecăreți.

"Facem mențiunea că, principalul obiectiv de control al activităților derulate pe linia  menținerii ordinii și liniștii publice vizează respectarea normelor privind buna vecinătate prin desfășurarea petrecerilor în limitele admise de lege ( muzica să fie la un nivel admis și de  intensitate decentă), dar și siguranța rutieră a trecătorilor din zona și de ce nu și a participanților la eveniment", precizează DGPL Constanţa.

Sursă foto: DGPL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii